Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Увага! Нові умови подачі документів до вишів у зв’язку з карантином

Увага! Нові умови подачі документів до вишів у зв’язку з карантином

Міністерство освіти на період карантину змінило умови подачі документів абітурієнтами для вступу в університети та інші вищі навчальні заклади. Про це НСН повідомляє з посиланням на «Бабель».

Згідно отриманої НСН інформації, заступник міністра освіти Єгор Стадний на брифінгу 30 квітня заявив, що абітурієнтам дозволено подавати документи дистанційно.

Для тих, хто поступає на контракт, подача документів є повністю дистанційною — скановані копії документів можна надсилати до вишу електронною поштою. Для тих, хто претендує на бюджетні місця, планують продовжити термін подачі оригіналів документів, а також дозволити надсилати їх поштою.

«Ми плануємо продовжити термін прийому оригіналів заяв і дозволити подавати оригінал заяви з підписом поштою», — сказав Стадний.

Міносвіти зараз розробляє два варіанти проведення вступної кампанії.

Увага! Нові умови подачі документів до вишів у зв’язку з карантином

Якщо карантин скасують на початку червня, ЗНО проведуть з 25 червня по 17 липня, а вступна кампанія розпочнеться 1 серпня. Якщо карантин буде продовжено до початку серпня, ЗНО проведуть із 17 серпня по 4 вересня, а вступна кампанія розпочнеться 25 вересня.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×