Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Усі депутати від “Слуги народу” пройдуть курси для майбутніх парламентарів

Усі депутати від "Слуги народу" пройдуть курси для майбутніх парламентарів

Новообрані народні депутати від партії «Слуга народу» наступний тиждень проведуть у Трускавці, на навчальних курсах для майбутніх парламентарів. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення Тимофія Мілованова в Facebook, який займає пост почесного президента Київської школи економіки і першого заступника голови ради Нацбанку.

Згідно інформаціі, отриманої Nikopolnews, депутатам упродовж тижня з 8:30 до 21:30 читатимуть лекції професори Київської школи економіки та визнані на ринку праці фахівці. Також студенти опрацьовуватимуть здобуті знання в групах для того, аби закріпити їх. На день передбачено три перерви по 20 хв та час на обід та вечерю (по 1 години), але і на цей час нардепам даватимуть завдання.

«Навчання буде максимально інтенсивним, жорстким та насиченим. Саме такий формат ми напрацювали спільно з представниками партії», — пише Мілованов.

«Ми на тиждень їдемо в Трускавець, що стане місцем для цієї «Спарти». Чому Трускавець? Бо в Україні поки немає інфраструктури для масштабного навчання дорослих. Під час вибору місця для навчання ми зіштовхнулися з перешкодою: попри той факт, що Україна розвиває рекреаційну складову економіки, поки що немає комплексів, які можуть забезпечити одночасне навчання майже трьох сотень людей. Тому зупинили свій вибір на комплексі у Трускавці, де раніше проводили свої навчання великі міжнародні та українські компанії», — додає почесний президент Київської школи економіки.

Такж він додав, що Київська школа економіки має комерційний контракт з політсилою «Слуга Народу», вартість контракту буде вказана у звіті партії на сайті НАЗК.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×