Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Українцям пропонують придбати газ наперед за літніми цінами

Українцям пропонують придбати газ наперед за літніми цінами

Українцям пропонують приєднатися до програми «Газовий запас». Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення голови «Нафтогазу» Андрія Коболєва.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, суть пропозиція полягає в тому, щоб придбати газ на опалювальний період наперед – за літніми цінами.

Українцям пропонують придбати газ наперед за літніми цінами

Андрій Коболєв написав:

«Багатьох українців турбує прогнозоване здорожчання газу взимку та й взагалі його доступність, враховуючи плани Росії організувати чергову “газову війну”. Щоб гарантувати газопостачання та захистити споживачів від підвищення цін, ми активно закачуємо газ до підземних сховищ.

Але якою буде зимова ціна, прогнозувати складно. Україна взяла на себе зобов‘язання забезпечувати ринкові ціни на газ з 1 січня 2020 року, і це зараз відображено в постановах уряду.

Щоб дати вам більше контролю над ситуацією, ми запускаємо продукт “Газовий запас”, скористатися яким зможе кожен житель України, який купує газ.

Суть пропозиції дуже проста: ви можете заздалегідь придбати необхідний вам обсяг газу за фіксованою літньою низькою ціною. А використати його – взимку.

Пропозиція діятиме до 25 вересня. Відпускна ціна Нафтогазу – 4874,42 (без ПДВ, вартості транспортування, розподілу і маржі газзбутів). Купити за цією ціною можна до 25 тис. кубометрів на одну родину.

Для максимальної зручності споживачів Нафтогаз запропонував усім “газзбутам” реалізувати цю програму спільно. Щоб скористатися пропозицією, зателефонуйте своєму постачальнику газу».

Відповідну інформацію ми знайшли і на сайті ТОВ «Газопостачальної компанії» Нафтогаз України». Тут програма розписана більш детально:

«Пропозиція від ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” (надалі пропозиція) надає можливість споживачам платити менше до 25% за природний газ в опалювальний період. Під заощадженням до 25% на природному газі розуміється можливість придбання в період дії цієї пропозиції природного газу за ціною, що є нижчою порівняно з ціною, яка діяла в період з 1 листопада 2018 року до 31 березня 2019 року (встановленою згідно Постанови КМУ №867 від 18.10.2018).

Умовами пропозиції можуть скористатися побутові споживачі.

Пропозиція діє в період з «20» серпня 2019 до «25» вересня 2019 (включно) на всій території України, за винятком території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, а також території Донецької та Луганської областей, що є територією проведення Операції об’єднаних сил.

Природний газ за цією пропозицією постачається з 01 жовтня 2019 року до 31 березня (включно) 2020 року.

Максимальний обсяг придбаного природного газу не може перевищувати 25 000 м3 на одного споживача.

Організатор пропозиції  – ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України”, місцезнаходження: вул. Шолуденка, 1, м. Київ, 04116, Україна – (надалі – Товариство).

Більш детальну інформацію про пропозицію можна дізнатись за телефоном: 0 800 215 515 (багатоканальний) у будні з 09:00-18:00.

ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” залишає за собою право змінювати умови, місце та строки проведення пропозиції, про що буде повідомлено на сайті ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України”.

Щоб скористатися умовами пропозиції, необхідно:

  • Мати при собі Паспорт громадянина України.
  • Укласти додаткову угоду до типового договору постачання природного газу.
  • Зробити передплату за газ згідно умов Додаткової угоди.
  • Подати за 5 робочих днів до дати постачання газу заявку на постачання природного газу.

Умови пропозиції діють в ТОВ “Вінницягаз Збут”, ТОВ “Волиньгаз Збут”, ДП “Газпостач” ПрАТ “Тернопільміськгаз”, ТОВ “Дніпропетровськгаз Збут”, ТОВ “Житомиргаз Збут”, ТОВ “Закарпатгаз Збут”, ТОВ “Запоріжгаз Збут”, ТОВ “Івано-Франківськгаз Збут”, ТОВ “Київоблгаз Збут”, ПАТ “Луганськгаз”, ТОВ “Львівгаз Збут”, ТОВ “Миколаївгаз Збут”, ТОВ “Рівнегаз Збут”, ТОВ “Сумигаз Збут”, ТОВ “Харківгаз Збут”, ТОВ “Хмельницькгаз Збут”, ТОВ “Чернівцігаз Збут”, ПАТ “Чернігівгаз”,

– йдеться в повідомленні.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×