Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Українські міністри летять до США на переговори з МВФ

Українські міністри летять до США на переговори з МВФ

Цього тижня група міністрів України їде в США на черговий раунд переговорів з Міжнародним валютним фондом щодо нової програми співпраці з Україною. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення УНН з посиланням на відеоблог прем’єра Олексія Гончарука.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, Гончарук запевняє, що про припинення співробітництва України з МВФ не йдеться.

“Багато маніпуляцій навколо переговорів з МВФ. Постійно в пресі з’являються атаки різного ґатунку про те, що нібито вони зупинені, перервані. Наша група міністрів разом з представниками Національного банку поїде в США для того, щоб продовжити переговори з Міжнародним валютним фондом щодо програми, яка, за нашими сподіваннями, оцінками, має розпочатися вже у цьому році”, – сказав Гончарук.

За його словами, цю програму уряд очікує на три роки, і “це стане основою для побудови співпраці з усіма міжнародними партнерами”.

Нагадаємо, у ЗМІ жваво обговорюється ситуація з МВФ. Існують припущення, що співробітництву заважають проблеми з ПриватБанком та претензіями його колишнього власника Ігоря Коломойського.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×