Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Україна піднялася в рейтингу туристичної конкурентоспроможності

Україна піднялася в рейтингу туристичної конкурентоспроможності

Україна зайняла 78-ме місце зі 140 можливих в рейтингу туристичної конкурентоспроможності. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення на сайті ua.news.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, у порівнянні з попереднім звітом Всесвітнього економічного форуму, Україна піднялася в рейтинзі на 10 сходинок, опинившись на одному рівні з такими визнаними центрами міжнародного відпочинку, як Домініканська Республіка, Шрі-Ланка, Туніс і все більш популярна Албанія.

Зазначається, що, оцінюючи туристичну конкурентоспроможність, ВЕФ бере до уваги не тільки галузеві показники, такі як культурна спадщина або авіаінфраструктура, але також і стан бізнес-середовища, і рівень безпеки.

Найбільший прогрес у рейтинзі Україна продемонструвала за показником «безпека» — він покращився відразу на 20 пунктів. Це значно більше, ніж зростання інших врахованих експертами факторів.

У 2018 році Україну відвідали 14,2 мільйона іноземних туристів. Як повідомлялося, у 2018 році надходження туристичного збору в Україні зросли на 29,2%. Загалом економіка отримала від туристичної галузі майже на мільярд гривень більше, ніж у 2017 році.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×