Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Україна готова відвести війська на трьох ділянках

Україна готова відвести війська на трьох ділянках

Українська влада готова до розведення військ на Донбасі на трьох ділянках. Про це НСН повідомляє з посиланням на «Радіо Свобода».

Згідно інформації, отриманої НСН , українська влада веде переговори про три нові точки для розведення військ на Донбасі, повідомив міністр оборони Андрій Загороднюк.

Україна готова відвести війська на трьох ділянках

«Готується тільки три. І вони готуються тільки ті, які дійсно будуть мати гуманітарну складову. Так само, як і ці», – сказав Загороднюк.

Коли точно відбудеться нове розведення військ – поки не відомо, бо це залежить від Мінських домовленостей.

«Коли вони домовляться, тоді і буде. Тут ситуація не залежить від однієї сторони. Зараз йдуть перемовини», – зазначив міністр в інтерв’ю Радіо Свобода.

Він підтвердив, що мова йде про залізничний міст в районі Станиці Луганської, Новоселівку-2 та КПВВ «Гнутове».

 «Але не факт, що буде домовленість така. Звичайно, що та сторона може пропонувати якісь ділянки, які нам не підходять. Але у такому випадку ми на них не підемо», – заявив Загороднюк.

«Розведення має сенс (і це те, про що ми говорили у «Нормандії») з гуманітарної точки зору. Дійсно, переходи, пункти пропуску покращують економічну ситуацію, сприяють пожвавленню економіки, взагалі пожвавленню життя у тих депресивних регіонах. І це ми підтримуємо. Це, дійсно, має сенс. Однозначно абсолютно Станиця Луганська – це позитив. Тому що там йде комунікація, відбудований міст, місцеві жителі можуть жити якось там, щось купувати», – сказав Загороднюк.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×