Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У відділку поліції на Київщині після нападу на колишню дівчину застрелився хлопець

У відділку поліції на Київщині після нападу на колишню дівчину застрелився хлопець

«В місті Ірпінь 19-річний хлопець стріляв у молоду пару. Колишня дівчина нападника та її теперішній хлопець отримали травми потиличної частини голови. Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), п. 1 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство двох та більше осіб) Кримінального кодексу України», – йдеться в повідомленні Головного управління Національної поліції в Київській області.

Згідно з інформацією від поліцейських, близько о 22 годині  до них надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць міста Ірпінь чути постріли. За вказаною адресою одразу прибув наряд групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

На місці події поліцейські з’ясували, що дівчині та хлопцю стріляли з травматичної зброї ззаду в голову. Потерпілих шпиталізовано. На місці події вилучені гільзи.

Працівники поліції встановили, що до скоєння замаху на умисне вбивство причетний 19-річний мешканець Гостомеля Київської області, якого було затримано та доправлено до Ірпінського відділу поліції.

«У приміщенні поліції чоловік невідомим способом звільнив одну руку з кайданок, потім вихопив пістолет і почав ним погрожувати правоохоронцям. Усвідомлюючи небезпеку та на підставі ст. 46 Закону України «Про Національну поліцію» поліцейські оголили табельну вогнепальну зброю. В цей час чоловік зі зброєю в руках раптово повернув пістолет до скроні і вистрілив собі у голову. На жаль, медикам не вдалося врятувати життя 19-річного чоловіка, він помер через декілька годин у лікарні», – коментують в поліції.

Також поліцейські додали, що події, які відбувалися у відділі, були зафіксовані на камери відеоспостереження.

Наразі триває службове розслідування.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×