Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У справі по вбивству хлопчика поліцейськими з’явився третій підозрюваний

У справі по вбивству хлопчика поліцейськими з’явився третій підозрюваний

У справі про вбивство 5-річного хлопчика в Переяславлі-Хмельницькому встановлено третього підозрюваного. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення на сайті «Громадське», який посилається на заяву Державного бюро розслідувань в особі Романа Труби.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, тепер підозрюваних троє.

Наразі у цій справі вже троє підозрюваних. Щойно оголошено про підозру третій особі, яка теж була присутня при стрільбі і так само стріляла,

— сказав Труба.

У справі по вбивству хлопчика поліцейськими з’явився третій підозрюваний

За його словами, ДБР встановила усіх, хто був присутній під час інциденту.

Нами встановлені всі особи, хто перебував під час хуліганської стрільби. Там було 4 особи. 2 правоохоронці, 2 цивільні особи. Одному із цивільних якраз сьогодні було оголошено підозру. Він повнолітній,

 — додав очільник ДБР.

На уточнююче питання щодо версії про причетність неповнолітнього сина одного з підозрюваних до вбивства, Труба зазначив, що «наразі тривають слідчі дії».

За словами директора ДБР, третьому підозрюваному оголошено про підозру за статтею про «вчинення хуліганських дій із застосуванням вогнепальної зброї».

Зараз вручено клопотання щодо взяття особи під варту,

— заявив Труба.

Нагадаємо, що 31 травня в місті Переяслав-Хмельницький патрульні поліцейські Іван Приходько та Володимир Петровець, будучи напідпитку, стріляли з вогнепальної зброї по банкам і випадково підстрелили дитину. 5-річний Кирило Тлявов. отримав поранення в голову і 3 червня помер у київській лікарні.

4 червня Голосіївський суд Києва взяв під варту двох поліцейських, Івана Приходька та Володимира Петровця, підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила.

У справі по вбивству хлопчика поліцейськими з’явився третій підозрюваний

Нещодавно, на 40-й день після смерті Кирила, активістка Аліна Боднар писала у своєму ФБ:

«Минуло 40 днів по смерті 5-річного Кирилка Тлявова, убитого поліцейськими.

Я перешукала все, що є про цю справу…і новин по розслідуванню не знайшла. Справа стоїть на місці. Адвокат сім'ї каже, що її розвалюють з першого дня. Зброю так і не знайшли, експертизи на алкоголь не зробили, змиви з рук не взяли… Підозрюваний подав на апеляцію ось на днях, хотів на домашній арешт. Але повернувся в СІЗО.

Сім'я підтримки не отримує. Бабуся каже, що МВС оплатили похорон і відправили на реабілітацію всю сім'ю в якийсь поліцейський санаторій – це і все. Але ні, на фінанси їм байдуже. Родина розчарована в розслідуванні. Не так. У його відсутності. Просили взяти справу на контроль президентом, генпрокурором і міністром МВС. Але вони ж і так це обіцяли… Відповіді від жодного родина не отримала.

40 днів. А ніхто уже про це убивство майже і не згадує, крім поодиноких журналістів. 
Ось вам і громадський контроль… Ох, не про це. Що тут сказати.

Янголя так і не стало причиною змінити систему. Чи хоч щось.

Спи спокійно, хлопчику. 
Сил батькам. 
Розпач. 
40 днів минуло…»

У справі по вбивству хлопчика поліцейськими з’явився третій підозрюваний

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×