Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Путіна придумали, де взяти воду для Криму

У Путіна придумали, де взяти воду для Криму

У Путіна придумали, де взяти воду для окупованого Криму. Про це НСН повідомляє з посилання на портал Хвиля, який посилається на РИА Новости.

Як стало відомо НСН , міністерство оборони РФ планує побудувати тимчасовий трубопровід для забезпечення окупованої росіянами Криму прісною водою. Про це заявив голова окупаційної влади півострова Сергій Аксьонов.

За його словами, трубопровід буде перекидати 60 тис. кубометрів води на добу з Бєлгородського району РФ в окупований Сімферополь. Терміни будівництва не уточнюються.

“Вчора сюди прилітав Дмитро Віталійович Булгаков (спеціаліст з тилового забезпечення) і команда Міноборони. Ми ногами пройшли всю трасу перекидання води з допомогою тимчасового водогону в Сімферопольське водосховище з Тайганського”,

– розповів Аксенов.

Так званий глава Криму також повідомив, що в трьох основних водосховищах для постачання Сімферополя залишилося води на 110 днів.

У Путіна придумали, де взяти воду для Криму

Раніше ми повідомляли: Втрати на Донбасі: один військовий загинув, троє поранених

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×