Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У МОЗ пояснили особливості роботи дитячих таборів в період карантину

У МОЗ пояснили особливості роботи дитячих таборів в період карантину

Як повідомляла раніше НСН , в Україні дозволили роботу дитячих оздоровчих таборів в період карантину, якщо табір знаходиться в зеленій зоні. У МОЗ пояснили особливості ситуації.

Про це НСН повідомляє з посиланням на Слово і Діло.

Якщо регіон, де працюють дитячі табори, перейшов із «зеленої» зони в «помаранчеву» або «червону», набір нових змін відпочиваючих припиняється. Про це розповів головний санітарний лікар, заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко на брифінгу 1 серпня.

Нагадаємо, центральна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення поділити Україну на чотири зони карантину.

 «Якщо під час оздоровчої зміни регіон переходить з «зеленої» або «жовтої» в «помаранчеву» і заклад оздоровлення знаходиться в цій зоні, то діє заборона на прийом дітей в нові зміни, а діти, які перебувають на оздоровленні, будуть продовжувати завершувати зміну. Також коли район переходить в «помаранчеву» зону, діє заборона прийому оздоровчими закладами «зеленої» та «жовтої» зоні дітей з «помаранчевої» зони»,

– сказав Ляшко.

У МОЗ пояснили особливості роботи дитячих таборів в період карантину

Раніше ми повідомляли: «Укрзалізниця» скасувала зупинки потягів у містах «червоної зони»

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×