Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Мечникова прийняли пологи у жінки з коронавірусом

У Мечникова прийняли пологи у жінки з коронавірусом

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова інфікована CОVID-19 народила здорову дитину.

Про це головлікар у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко повідомив у Facebook.

“Навіть у важкі дні епідемії мами повинні народжувати українців. Місце справжнього кохання – пологовий будинок лікарні Мечникова. Дуже радісна новина сьогодні. О другій годині ночі в Мечникова народився хлопчик з рідкісним українським ім’ям Самуїл. Маму до нас доставили з позитивним ПЛР-тестом коронавірусної інфекції. Хлопчик абсолютно здоровий – 3,5 кг, 54 см. Це для всіх нас, лікарів і медсестер, велика радість”, – повідомив Риженко.

Він додав, що всі жінки, які найближчим часом планують народжувати з діагностованим COVID-19, можуть не хвилюватися – саме в Мечникова вони “отримають своє довгоочікуване щастя з допомогою професіоналів”.

Як раніше повідомляв Укрінформ, у Дніпропетровській області визначили ще одну госпітальну базу – для вагітних.

8 квітня вагітна з важкою вірусною пневмонією в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова народила здорову дитину. Дівчинка. Вага 3,5 кг, зріст 51 см.

У Дніпропетровській області – 323 лабораторно підтверджених випадки коронавірусу. Зараз ще 78 пацієнтів очікують результатів ПЛР-діагностики. Перевіряють людей з пневмонією, симптомами коронавірусу і всіх контактних осіб. 17 осіб одужали від COVID-19, триоє людей померли.

У Мечникова прийняли пологи у жінки з коронавірусом

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×