Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Марганці капітально ремонтують систему зовнішнього освітлення

У Марганці капітально ремонтують систему зовнішнього освітлення

У Марганці тривають роботи з капітального ремонту зовнішнього освітлення. Про це NikopolNews дізнався з повідомлення на офіційному сайті Марганецької міської ради. Встановлюють нові шафи обліку, міняють лихтарі тощо.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, систему освітлення капітально ремонтують по головній вулиці міста – Єдності. Термін виконання – з 14 листопада по 31 грудня.

У Марганці капітально ремонтують систему зовнішнього освітлення

У прес-службі виконкому відзначають, що тривалий час мешканці прилеглих до Єдності  вулиць скаржилися на незадовільне вуличне освітлення. Дана проблема виникала саме через застаріле обладнання центральної вулиці. Проект реалізується за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження.

Під час виконання робіт здійснюється заміна старих дротів на самоутримний ізольований провід, встановлюються нові світлодіодні ліхтарі, шафи обліку тощо. Старі ліхтарі використовуватимуться за потребою на інших вулицях міста під час поточних ремонтів.

На наступному тижні капітальні ремонтні роботи вуличного освітлення  розпочнуться на вулиці Лермонтова. Виконуватимуться вони за рахунок економії коштів міського бюджету, яка виникла під час тендерних торгів.

Раніше ми повідомляли про те, що в Марганці від ботулізму помер молодий чоловік

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×