Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Марганці батьки учнів обурені рішенням про зміну директора школи

У Марганці батьки учнів обурені рішенням про зміну директора школи

У Марганці батьки учнів школи №11 незадоволені рішенням влади про зміну директора. Вони оголосили протест. Про це Nikopolnews повідомили представники шкільної спільноти.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, за рішенням відповідної комісії виконкому, школу повинна очолити пані Гуськова. Батьки ж відстоюють пані Волкову, яка керувала школою і роботою якої вони дуже задоволені.

Вже зібрано більше 360 підписів. Люди сподіваються, що влада їх почує і дослухається до їх думки.

Нижче – звернення активістів СШ№11. Публікуємо без купюр.

«Тисячі дорослих і молоді міста пишаються ЗОСШ 11

Наша школа має неповторний імідж, тримає позицію надання якісного навчання і виховання. Школа входить до сотні кращіх шкіл області. Так, в 2017-му році 11-а школа вийшла на 1-е місце серед шкіл нашого міста, з результатом 10-е місце в обласному рейтингу серед 558-ми шкіл.

Сьогодні нам нав’язують нову директорку-временщіка на 2 роки, як вона сказала “вийде чи не вийде”. Що це за експеримент над нашим правом – навчати і навчатись?!?!

Колектив однозначно (усно – на загальних зборах, письмово у зверненні до влади з підписами більше 360) висловився за діючого керівника Волкову Олену Ісаківну!

Управління освіти міста поставив умову-конкурс на посаду. Звісно конкурс так конкурс. Ми – захисники інтересів дітей і колективу НЕ ЗГОДНІ з результатами конкурсу, вважаємо, що чиновники від влади вміло зманіпулювали і сфальсифікували його. Ми хочемо правди!

Ще до конкурсу, був тиск через меседжі від влади до директора та інших керівників – все вирішено!

“Волкова, йдіть самі поки вільне місце вчителя хімії в СШ 9. Новікова, йдіть завучем у іншу школу. Рішення, щодо директора школи вже прийнято.”

Зрозуміло, що конкурс був профанацією, підставою легітимізації рішення влади, волі місцевої влади – з ким буде підписано контракт. Оцінки конкурсантів вміло підведені під потрібний результат.

Та хто ж повірить у те, що Волкова О.І, у якої все на вищому рівні, програла?!

Всі і так знають, що більш гідного, виваженого, культурного керівника школи годі шукати! Ніколи не підвищує голос, фаховість на висоті і величезна повага до неї подавляючої більшості дітей, батьків, педагогів. Тепер, у розквіті сил і досвіду, Олена Ісаківна має піти з посади і зі школи. МИ НЕ ЗГОДНІ! Ми не віримо упередженій комісії! Представники батьків і колективу бачили обидві презентації проектів розвитку школи. Проект Волкової О.І. багатогранний і реальний. Громада вважає її план саме таким, що бiльш задовольняє батькiв, дiтей і вiдповiдає специфiцi школи.

Проект Гуськової викликає великі сумніви. Переконайтесь самі – “Марганецький очевидець”-інтернет.Оцінки поставлено навпаки!

Ми не віримо у об’єктивність комісії. Ми не згодні з її рішенням.

Влада! Слухай голос народу! Мер! Почуй людей!

Свято знань має бути в нашій школі святом!!!»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×