Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Білорусі та ще кількох країнах виявлено перші випадки коронавірусу

У Білорусі та ще кількох країнах виявлено перші випадки коронавірусу

У Білорусі та ще кількох країнах підтверджено перші випадки коронавірусу. Про це НСН стало відомо з повідомлення Укрінформу.

Про виявлення коронавірусу у Білорусі інформує БЕЛТА з посиланням на пресслужбу Міністерства охорони здоров’я.

«Повідомляємо, що 27 лютого тести, проведені в Республіканському науково-практичному центрі епідеміології та мікробіології, показали наявність коронавірусу 2019-nCoV у одного зі студентів з Ірану, який прибув рейсом з Баку 22 лютого. Пацієнта і осіб, що контактували з ним, поміщено в закриті бокси в Мінській інфекційній лікарні. Молода людина почувається задовільно», – йдеться в повідомленні.

З огляду на погіршення епідемічної обстановки в Республіці Корея, Ірані та Італії, Міністерством охорони здоров’я Білорусі було прийнято рішення проводити обстеження та лабораторну діагностику всіх громадян, які прибувають із зазначених країн у період з 20 лютого.

Як повідомляє CNN, міністерство охорони здоров’я Нової Зеландії оголосило про свій перший підтверджений випадок захворювання на новий коронавірус у п’ятницю.

Пацієнтом є “чоловік у віці 60 років, який нещодавно повернувся з Ірану”. Він прибув у місто Окленд 26 лютого.

Раніше ми писали: МЗС підтвердило зараження коронавірусом українки в Італії

Крім цього, в Північній Ірландії підтвердили перший випадок коронавірусу. Про це заявили в Агентстві громадської охорони здоров’я країни, повідомляє ВВС.

«Підтверджено перший випадок коронавірусу в Північній Ірландії», – йдеться в повідомленні.

За словами начальника медслужби Майкла Макбрайда, чоловік, що занедужав, подорожував з північної Італії через Дублін. Інфікований сам зв’язався з лікарями і вжив заходів для самоізоляції.

За повідомленням CNN, перший випадок коронавірусу також підтверджено в Нігерії. Міністерство охорони здоров’я Нігерії повідомило, що першим підтвердженим новим випадком коронавируса в Нігерії є громадянин Італії, який здійснив поїздку в Лагос. За словами міністерства, ця людина працює в Нігерії і повернувся з Мілана в Лагос 25 лютого.

Як повідомляв Укрінформ, станом на ранок 28 лютого, за даними американського Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса, кількість зафіксованих випадків зараження коронавірусом COVID-19 у світі, досягла 83389.

В Україні підтверджених випадків зараження коронавірусом COVID-19 немає.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×