Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Турецька компанія хоче приватизувати українські енергетичні підприємства

Турецька компанія хоче приватизувати українські енергетичні підприємства

Туреччина зацікавлена в приватизації українських енергетичних підприємств. Про це НСН повідомляє, посилаючись на Офіс президента України.

Турецька компанія Aksoy Ventures, яка поєднує діяльність у генерації електроенергії, дистрибуції палива та промисловому будівництві, зацікавлена в приватизації українських енергетичних підприємств та реалізації інфраструктурних об’єктів. Про це повідомила прес-служба офісу президента України на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

“Aksoy Ventures, яка поєднує діяльність в генерації електроенергії, дистрибуції палива і промисловому будівництві, зацікавлена в приватизації українських енергетичних підприємств і реалізації інфраструктурних об’єктів”,

– сказано в повідомленні.

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко заявив, що Україна особливо зацікавлена саме в турецьких інвестиціях.

«Україна зацікавлена у подальшому зростанні турецьких інвестицій та реалізації спільних проектів, серед іншого інфраструктурних, на умовах державно-приватного партнерства. Найближчим часом буде затверджено перелік пріоритетних для держави інвестиційних проектів. До нього, зокрема, будуть включені проекти державно-приватного партнерства у транспортній сфері. Також в Україні формується нова законодавча платформа – це законопроект щодо «інвестнянь», який значно посилить привабливість України для інвесторів»,

– цитує прес-служба його слова.

Турецька компанія хоче приватизувати українські енергетичні підприємства

Раніше ми повідомляли: У України вкрали майже всю державну землю – голова Держкадастру

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×