Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Цінна інформація! Як відслідковувати онлайн статус заяви вступника

Цінна інформація! Як відслідковувати онлайн статус заяви вступника

Відслідкувати увесь процес проходження своєї електронної заяви до навчального закладу вступник може через її статус. Як стало відомо Nikopolnews з офіційних джерел, зробити це можна на цьому САЙТІ.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, кожна подана електронна заява має певний статус – він змінюється після її обробки приймальними комісіями. Вступникам треба обов’язково переглядати статуси на САЙТІ або в електронних кабінетах.

Наразі потрібно звернути особливу увагу на статус «Потребує уточнення вступником». Цей статус означає, що заклад вищої освіти прийняв заяву до розгляду, але є дані, які треба уточнити.

Яка саме інформація потребує уточнення зазначає навчальний заклад. Це можуть бути неправильно завантажені скан-копії документів, неповна контактна інформація тощо.

Цінна інформація! Як відслідковувати онлайн статус заяви вступника

Вступникам, заяви яких потребують уточнення необхідно звернутись до закладу, що виявив неточності, й надати необхідну інформацію. Або внести необхідні зміни у електронному кабінеті.

Статус «Рекомендовано до зарахування» з’явиться не пізніше 18-ї години 26 липня 2019 року у тих вступників, які пройдуть конкурсний відбір та отримають рекомендації до зарахування на бюджет або контракт.

В такому разі вступнику, який рекомендований на бюджет, буде необхідно до 18.00 31 липня подати оригінали документів до приймальної комісії вишу.

Після цього статус заяви має змінитись на «Включено до наказу» – тобто вступника зараховано на навчання до закладу вищої освіти.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×