Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Три львівські водії автобусів інфіковані. Такий результат першого дня тестування на коронавірус

Три львівські водії автобусів інфіковані. Такий результат першого дня тестування на коронавірус

У Львові провели експрес-тести на коронавірус близько 150 водіям тролейбусів і 100 – автобусів. У трьох працівників автобусного парку результати виявилися позитивними.

Про це повідомляє НСН  із посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

“Сьогодні розпочалося проведення експрес-тестів на виявлення коронавірусу у водіїв ЛК АТП № 1. Як повідомив директор ЛК АТП № 1 Орест Хамула, 100 водіям автобусів було проведено експрес-тести на наявність антитіл до коронавірусу SARS-COV-2. За результатами тестування у 97 водіїв результат негативний, а у трьох водіїв зафіксовано підозру на коронавірус. У цих працівників відібрано матеріали для проведення аналізу методом ПЛР”, – йдеться у повідомленні.

Хамула зазначив, що водії, у яких експрес-тести дали позитивні результати, з початку року за кордоном не перебували і не мають жодних симптомів хвороби. Їх скеровано на самоізоляцію. Також експрес-тести провели шести водіям, диспетчерам і касирам, які контактували з цими водіями. У них результати тестів негативні.

Раніше ми писали: Як саме передається коронавірус – у ВООЗ уточнили механізм

Завтра заплановано протестувати ще 100 водіїв АТП.

Крім того, Хамула зазначив, що всі водії щоденно отримують маски третього рівня захисту, по дві пари рукавичок та антисептики. Також усі автобуси АТП № 1 щодня приходять дезінфекцію.

Стосовно водіїв тролейбусів директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо повідомив, що сьогодні було протестовано приблизно 70 водіїв, учора – 75. У всіх негативний результат. Завтра проведуть тестування контролерів, касирів і водіїв автомобілів, які відвозять водіїв тролейбусів додому.

У Львівській області зафіксовано 6 випадків захворювання, одна жінка одужала.

Три львівські водії автобусів інфіковані. Такий результат першого дня тестування на коронавірус

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×