Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Суд призупинив розгляд справи “Приватбанку”

Суд призупинив розгляд справи "Приватбанку"

Господарський суд Києва призупинив розгляд провадження за позовом про незаконність договору купівлі-продажу “Приватбанку”. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення на сайті Depo.ua з посиланням на “Економічну Правду”.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, відповідне рішення винесла суддя Людмила Шкурдова.

“Наскільки я знаю, причина зупинення – до розгляду іншої судової справи, яка розглядається не в Господарському суді міста Києва. Вона розглядається в Україні, в іншому суді”, – повідомив виконуючий обов’язки голови суду Петро Паламар.

За словами Паламара, рішення про припинення розгляду справи з’явиться в Єдиному реєстрі судових рішень за кілька днів.

На сайті суду є інформація, що засідання у справі “Приватбанку”, призначене на 10:30 17 жовтня, не відбудеться “у зв’язку із зупиненням провадження до набрання законної сили рішення у справі №826/7432/17”.

Представник Коломойського Олександр Винниченко підтвердив, що суд зупинив розгляд справи. За його словами, Коломойський зберігає позицію, що держава незаконно відібрала у нього акції банку.

Повідомляється, щоу день розгляду справи “Приватбанку” столичний Господарський суд “замінували”. Винниченко допустив, що мінування будівлі суду було в інтересах відповідачів.

Нагадаємо, найбільший комерційний банк країни “Приватбанк” націоналізували наприкінці 2016 року. Раніше він належав олігарху Ігорю Коломойському.

Це рішення підтримували західні партнери та МВФ через надзвичайно поганий фінансовий стан банку і потребу влити в нього понад сотню мільярдів гривень.

Колишні власники банку наразі намагаються домогтись скасування рішення про націоналізацію у суді. Суд першої інстанції раніше вже задовольнив позов пана Коломойського і зараз справа перебуває на етапі апеляції.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×