Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Стрілянина у Кирилівці: троє людей – у лікарні

Стрілянина у Кирилівці: троє людей – у лікарні

Як стало відомо Nikopolnews, у курортній Кирилівці у суботу, 3 серпня, сталася стрілянина, до якої призвів конфлікт між двома компанями відпочивальників. Про це йдеться у повідомленні ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

Конфлікт між двома компаніями відпочивальників стався безпосередньо в одному з розважальних закладів курортного селища. Пролунали постріли. З якої саме зброї вони були здійснені, у поліції не уточнюють.

«3 серпня близько 10:00 до Кирилівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що в одному з розважальних закладів в селищі міського типу Кирилівка між відпочиваючими виник конфлікт, чутно постріли. На місце події прибули слідчо-оперативна група відділення поліції, керівництво поліції Запорізької області, працівники Управління карного розшуку. Поліцейські встановили, що між двома компаніями відпочиваючих виник конфлікт. В результаті якого до лікарні з тілесними ушкодженнями доставлено троє чоловіків. Правоохоронці встановили учасників конфлікту», — інформують в поліції.

Також зазначається, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками  ст.15 (замах на злочин), ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×