Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Стало відомо, скільки російських військових в анексованому Криму

Стало відомо, скільки російських військових в анексованому Криму

Стало відомо, скільки російських військових базуються в анексованому Криму. Про це НСН повідомляє з посиланням на Радіо Свобода.

Як стало відомо НСН , наразі в анексованому Криму перебувають 32,5 тисячі російських військових. Цю інформацію підтвердив командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв.

Зокрема, Наєв щодо кількості російських військових та військової техніки на півострові заявив, що в Криму знаходяться 200 бронемашин, 31 танк, 100 артилерійських систем, 34 гелікоптери, 63 літака, 684 одиниці військової техніки, 32 500 російських військовослужбовців.

«Хочу додати, що саме сухопутне угруповання становить 11,5 тисяч осіб. Йдеться про весь склад на тимчасово окупованій території, туди входять і Військово-морські сили російські, а також сили і засоби протиповітряної оборони. Безпосередньо сухопутне угруповання складається з двох бригад і одного батальйону»,

 – уточнив Наєв.

Він нагадав, що Україна посилила розвідку в кримському напрямку і додав, що загрози наступу з окупованого Криму на Херсонщину наразі немає.

Стало відомо, скільки російських військових в анексованому Криму

Раніше ми повідомляли: Украинские корабли в Черном море привели в боевую готовность (ФОТО)

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×