Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Стало відомо, коли суд по справі, де потерпілим виступає президент України

Стало відомо, коли суд по справі, де потерпілим виступає президент України

Галицький районний суд Львова призначив підготовче засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням волонтера Марусі Звіробій (Олени Біленької) і народного депутата від «Європейської солідарності» Софії Федини за ч.2 ст. 28 ч.1 ст.346 КК України («Погроза або насильство щодо державного діяча»). Про це НСН повідомляє з посиланням на Главком, який посилається на ухвалу від 12 серпня.

Засідання відбудеться 27 жовтня 2020 року  о 10 годині 30 хвилин в приміщенні Галицького районного суду Львова на вул. Чоловського, 2.

Потерпілим у справі проходить президент України Володимир Зеленський.

Санкція ч.1 ст.346 КК України передбачає максимальне покарання – до п’яти років позбавлення волі.

Як відомо, 26 жовтня 2019 року волонтерка Маруся Звіробій і народний депутат Софія Федина, перебуваючи у львівській кав’ярні «На бамбетлі», вели онлайн-трансляцію, в якій негативно висловилися на адресу президента Володимира Зеленського. Використовуючи образливі слова у бік глави держави, жінки реагували на події щодо розведення українських військ на окремих ділянках тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей.

Стало відомо, коли суд по справі, де потерпілим виступає президент України

Раніше ми повідомляли: Зеленський призначив 87-річного Фокіна заступником Кравчука в ТКГ

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×