Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Шолохове, яке приєдналось до Покрова, вже відчуло покращення

Шолохове, яке приєдналось до Покрова, вже відчуло покращення

Як повідомляв раніше Nikopolnews, у 2018 році до Покрова приєднались декілька населених пунктів, в тому числі і селище Шолохове. Його мешканці вже відчули позитивні зміни. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення на сайті Покровської міської ради.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, населені пункти Шолохове, Миронівка і Ульянівка, стали старостинським округом об’єднаної територіальної громади Покровап. Їх інтеграція процес тривалий і непростий. Але поступово тут відбуваються позитивні зміни, у тому числі, й у сфері благоустрою.

Зокрема, минулого тижня було завершено ремонт дорожнього полотна по вулиці Івана Франка у селі Шолохове.

Шолохове, яке приєдналось до Покрова, вже відчуло покращення

Через велику інтенсивність руху вона має важливе значення для життя селища. Вулицею проїжджає шкільний автобус з учнями, машина швидкої допомоги, чимало дітей ходять нею до школи, рухаються цією дорогою на автобусну зупинку в центрі селища.

Як зазначають місцеві жителі, довгі роки її стан залишав бажати кращого. Тепер тут з’явилося нове асфальтне покриття.

– З недавнього часу Шолохове приєдналося до Покрова і почалися хороші зміни, однією з яких стало покриття дороги по вулиці Івана Франка. Радощів жителів цієї вулиці немає меж, — пише в соцмережах Інна Патенко.

– Дорога була просто в жахливому стані і я хочу подякувати за те, що її відремонтували. Дітям стало значно зручніше і безпечніше діставатися до школи, — говорить Клавдія Сильвестрівна.

Жінка також відзначає, що на рівному покритті дітлахи із задоволенням катаються на самокатах і велосипедах.

Шолохове, яке приєдналось до Покрова, вже відчуло покращення

Фахівці зазначають,  роботи  в старостинському окрузі ще дуже багато, поступово вдасться подолати ті проблеми, які не вирішувалися десятиліттями.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×