Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Що найчастіше шукали українці в Google у 2019 році

Що найчастіше шукали українці в Google у 2019 році

Як стало відомо NikopolNews, компанія «Google Україна» оприлюднила найпопулярніші пошукові запити українців у 2019 року. Про це повідомляє Ліга.Новости.

Так, найпопулярнішим пошуковим запитом 2019 року в Google Україна стала «Гра престолів 8 сезон».

Другий за популярністю  — запит «Зеленський», а на третьому місці — «Юлія Началова».

Крім того, українських користувачів Google цікавили результати виборів в Україні і дебати кандидатів у президенти, новини про Анастасію Заворотнюк, серіал «Чорнобиль» і конкурс «Євробачення 2019».

У категорії «Персона» українці найчастіше шукали інформацію про Володимира Зеленського, Анастасію Заворотнюк та Петра Порошенка. Крім того користувачі Google цікавилися артистами MARUV, Потапом і Біллі Айліш.

З людей, які пішли від нас в 2019 році, найбільше запитів було про російську співачку Юлію Началову, реп-виконавця Децла і фешн-директора московського ЦУМу Аллу Вербер.

В категорії «Фільми» в 2019 році українці найчастіше шукали в Google психологічний трилер за мотивами коміксів «Джокер».

Також до списку найбільш популярних фільмів за версією користувачів Google Україна потрапили екранізація історичної повісті Івана Франка «Захар Беркут» і новий фільм Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді».

«Купівлею року» в Україні став новий iPhone 11. Також українці цікавилися, де купити автокрісло і бустер, а також купівлею квитків МАУ і Укрзалізниці.

Також у 2019 році користувачі хотіли дізнатися, що таке томос, подагра і формула Штайнмаєра.

Намагалися з'ясувати, як зробити Інстаграм темним, як перевірити себе в списках виборців і як їсти авокадо. А також цікавилися чому падає долар, чому Зеленський не прийшов на стадіон і чому в Києві туман.

Найпопулярніші запити:

1. Гра престолів 8 сезон
2. Зеленський
3. Юлія Началова
4. Заворотнюк
5. Результати виборів 2019
6. Децл
7. Чорнобиль
8. Дебати
9. Порошенко
10. Євробачення 2019

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×