Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Зеленський і Порошенко вийшли би у другий тур президентських виборів – опитування

Зеленський і Порошенко вийшли би у другий тур президентських виборів - опитування

Якби президентські вибори відбулися найближчим часом, то найбільше голосів у першому турі отримав би Володимир Зеленський, у другому турі він змагався б з п’ятим президентом Петром Порошенком.

Про це свідчать результати опитування Центру Разумкова, проведеного з 30 жовтня по 5 листопада, передає Українська правда, інформує НСН.

“Якби найближчим часом відбувалися президентські вибори, найбільше голосів у першому турі отримав би Володимир Зеленський (31% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме)”,

— повідомляють аналітики.

За Петра Порошенка мають намір проголосувати 21%, за Юрія Бойка – 17%, за Юлію Тимошенко – 8%, за Ігоря Смешка – 6%, за Руслана Кошулинського – 3%, за Олега Ляшка – 2% і за Олександра Вілкула – 1%.

Варто відзначити, що, порівняно з липневим опитуванням, підтримка Зеленського трохи впала (з 37% у липні до 31% у листопаді), а підтримка Порошенка дещо зросла (з 15% у липні до 21% у листопаді).

Зеленський і Порошенко вийшли би у другий тур президентських виборів - опитування

Дослідження тривало з 30 жовтня по 5 листопада. Методом інтерв’ю “обличчям до обличчя” за місцем проживання респондентів було опитано 2020 осіб віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Опитування проводилося в рамках проекту “Партійна система України після 2019 року: ключові особливості та перспективи подальшого розвитку”, що здійснюється Центром Разумкова спільно з Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×