Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Wizz Air відновлює авіарейси з України

Wizz Air відновлює авіарейси з України

Угорський лоукостер Wizz Air поновлює низку авіарейсів з України. Про це з посиланням на пресслужбу авіакомпанії повідомляє Укрінформ, передає НСН.

“Wizz Air оголошує про відновлення низки рейсів з та до українських міст. Відтак, пасажири мають нагоду забронювати квитки на довгоочікувані рейси з Києва, Львова та Харкова до міст у Польщі, Німеччині, Австрії, Данії, Естонії, Угорщині, Італії, Португалії, Словаччини та Литви”,

– йдеться у повідомленні.

У грудні 2020 року Wizz Air відновлює перельоти з Києва до Копенгагена, Пардубіце, Біллунна, Відня, Кракова, Лісабона, Гамбурга, Будапешта, Неаполя, Познані, Братислави, Катовіце; зі Львова до Берліна, Щецина, Братислави, Пардубіце, Вільнюса, а також з Харкова до Кракова, Дортмунда, Відня, Гданська та Вроцлава.

“Відновлення рейсів залежить від рішення органів влади залишити або вилучити ту чи іншу країну зі списку “зеленої” зони. У такому разі виконання цих перельотів буде відкладено відповідно”,

– зауважили в компанії.

Якщо авіакомпанія буде змушена скасувати рейс, клієнти, бронювання яких зазнали змін, автоматично отримують 120-відсоткову компенсацію від початкового тарифу, нарахованого як WIZZ-кредит, яким можна скористатися впродовж 24 місяців з моменту скасування рейсу.

Пасажири також можуть обрати грошове відшкодування – Wizz Air зобов’язується надати його впродовж 30 днів з моменту отримання запиту на компенсацію тим самим методом, яким було здійснено оплату.

Пасажири, які забронювали квитки через турфірми, мають звернутися до них із запитом про відшкодування.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×