Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Україні успішно завершили випробування некерованих авіаційних ракет РС-80 (відео)

В Україні успішно завершили випробування некерованих авіаційних ракет РС-80 (відео)

ДАХК “Артем”, що входить до складу Укроборонпрому, завершила випробування першої партії некерованих авіаційних ракет РС-80, виготовлених для потреб державного замовника – Міністерства оборони України. Про це НСН повідомляє з посиланням на пресслужбу ДК «Укроборонпром».

«Вогневі випробування пройшли успішно, підтвердивши відповідність продукції технічним вимогам та високим стандартам якості»,

— йдеться у повідомленні.

Як зазначають в Укроборонпромі, вироби готові до дострокової передачі замовнику. Також в компанії очікують збільшення державного замовлення на даний перспективний вид боєприпасів.

PC-80 – некерований реактивний снаряд повітряного базування з кумулятивно-осколковою бойовою частиною. Призначений для ураження броньованих цілей, танків, бронетранспортерів, САУ, а також неброньованих наземних цілей, ракет, пускових установок, радіолокаційних станцій, літаків на стоянках, живої сили противника, фортифікаційних споруд та інших цілей.

Ракети РС-80 можуть застосовуватися не тільки для комплектації авіації, а також у складі озброєння перспективних наземних платформ, і навіть на десантно-штурмових катерах.

В Україні успішно завершили випробування некерованих авіаційних ракет РС-80 (відео)

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×