Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Суд просять анулювати реєстрацію партії “Слуга народу”

Суд просять анулювати реєстрацію партії "Слуга народу"

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов, де відповідачем зазначене Міністерство юстиції України щодо анулювання реєстраційного свідоцтва політичної партії «Слуга народу».

Про це НСН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

«Позивач просить суд визнати протиправною бездіяльність Мін’юсту щодо невиконання положень статті Закону «Про політичні партії в Україні» та певної частини Положення про Міністерство юстиції, яка полягає у нездійсненні подання до суду щодо анулювання свідоцтва про реєстрацію політичної партії «Слуга народу»,

— йдеться в повідомленні.

Також позивач просить ОАСК зобов’язати Міністерство юстиції вчинити дії, що полягають у здійсненні подання до суду щодо анулювання відповідного реєстраційного свідоцтва.

Наразі невідомо, хто саме є позивачем у цьому зверненні.

ОАСК вирішує питання про відкриття провадження за даною позовною заявою.

Нагадаємо, партія «Слуга народу» була зареєстрована в грудні 2017 року. Тоді її лідером був нинішній глава СБУ Іван Баканов. Назву партії було змінено, раніше вона називалася «Партією рішучих змін».

Суд просять анулювати реєстрацію партії "Слуга народу"

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×