Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

МОЗ ухвалить рішення щодо проведення ЗНО до 20 червня

МОЗ ухвалить рішення щодо проведення ЗНО до 20 червня

На сьогодні показники захворюваності дозволяють проводити в Україні Зовнішнє незалежне оцінювання, але остаточне рішення Міністерство охорони здоров’я має ухвалити 19-20 червня, інформує Громадське, передає НСН.

Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов на пресбрифінгу 16 червня.

Він наголосив, що у МОЗ визначили два чітких критерії, які будуть застосовуватись на національному рівні, щоб оцінити, чи можливе ЗНО цього року.

«Вони всі пов’язані з різким зростанням захворюваності. І ми будемо визначатись 19-20 червня, будемо дивитись на ці критерії», — сказав він. 

Раніше ми писали: Три сценарії для ЗНО: провести, перенести або скасувати

«Згідно з постановою Кабінету міністрів та того, що відбувається, ЗНО повинно пройти починаючи з 25 червня. МОЗ чітко визначило критерії щодо проходження ЗНО, за яких умов з погляду безпеки має проходити оцінювання. Це і вимірювання температури, і допуск виключно людей, які здають ЗНО, вони повинні бути в масці, розміщення учнів лише з дотриманням соціальної дистанції, обов’язково мають бути визначені маршрути доставки — яким чином доїжджають люди до пунктів оцінювання. Не допускаються інші люди, окрім учасників процесу», — зазначив Степанов.

Нагадаємо, основна сесія ЗНО має відбутися з 25 червня по 17 липня. З детальними датами ЗНО можна ознайомитись ТУТ.

МОЗ ухвалить рішення щодо проведення ЗНО до 20 червня

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×