Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Контроль за дотриманням карантину посилено: у МВС повідомили деталі

Контроль за дотриманням карантину посилено: у МВС повідомили деталі

В Україні з сьогоднішнього дня посилено контроль за дотриманням карантину. Як поліція контролює порушників — розповів радник міністра внутрішніх справ Володимир Мартиненко, передає УНІАН, інформує НСН.

Його коментар прозвучав у ефірі каналу “Україна 24”.

“За порушення штрафуємо більше звичайних громадян, але і організацій штрафується теж багато. Через погіршення ситуації із захворюваністю з сьогоднішнього дня почався більш жорсткий контроль за дотриманням заходів, пов’язаних з карантином”, – сказав він.

Мартиненко розповів, що у разі виявлення порушень карантинних заходів відповідальність за це несе торговельна мережа, яка не забезпечує дотримання правил.

“У нас карантинними заходами передбачено, що маска повинна закривати ніс і рот, і якщо хтось носить її по-іншому, це порушення, за яке можуть скласти протокол. Ситуація працює більше на попередження порушень, але на цьому тижні ми почали жорстко контролювати дотримання обмежень”, – сказав він.

Нагадаємо, з сьогоднішнього дня в окремих регіонах можливе повернення жорсткого карантину. Рішення про посилення певних обмежень буде приймати місцева влада.

Читайте також: Зміна методики: як тепер визначатимуть, в яких регіонах посилити карантин

Контроль за дотриманням карантину посилено: у МВС повідомили деталі

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×