Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Чи продовжать локдаун в Україні після 24 січня? Відповідь дав Шмигаль

Чи продовжать локдаун в Україні після 24 січня? Відповідь дав Шмигаль

В інтерв’ю телеканалу “Україна 24” прем’єр-міністр Денис Шмигаль розказав, чи будуть продовжувати локдаун після 24 січня.

Про це пише РБК-Україна, інформує НСН.

За словами прем’єра, Уряд України не буде продовжувати локдаун в країні після 24 січня. При цьому надалі очікується збільшення захворюваності COVID-19.

Шмигаль повідомив, що з 25 січня Україна повинна повернутися до адаптивного карантину. На всій території країни, швидше за все, будуть діяти карантинні правила “помаранчевої” зони.

“Цей карантин триватиме до 24 числа, з 25-го ми перейдемо, ймовірно, до помаранчевої зони, яка діяла до введення цих правил. Насправді ми дуже уважно спостерігаємо за ситуацією, почалося невелике збільшення (захворюваності – ред.), ми очікуємо більш значного зростання”,

– заявив Шмигаль.

Читайте ще: Кількість випадків коронавірусу в Україні на 15 січня

Прем’єр додав, що медична система України готова до зростання захворюваності.

“На сьогодні понад 53 тисяч ліжок у лікарнях забезпечено киснем. Загальна кількість відведених під ковідних хворих ліжок – 63 тисячі, зайнята на сьогоднішній ранок 21 тисяча ліжок”,

– повідомив він.

Нагадаємо, в Україні з 8 по 24 січня діє жорсткий карантин. На цей період на діяльність ряду сфер введені жорсткі обмеження.

Раніше ми писали: Степанов допустив введення ще одного локдауну в Україні

Щоб оперативно отримувати найважливіші новини України і світу, підписуйтесь на наш Телеграм

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×