Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Саакашвілі: «Путін вчепився нігтями в моє коліно»: (відео)

Саакашвілі: «Путін вчепився нігтями в моє коліно»: (відео)

Нігті в коліно і шантаж: Саакашвілі розповів, як Путін вів переговори за зачиненими дверима. Про це НСН повідомляє з посиланням на анонс програми «В гостях у Гордона».

Голова Виконкому з реформ і колишній президент Грузії поділився спогадами про особисту зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним. Саакашвілі прокоментував манеру Путіна вести кулуарні перемовини.

Як стало відомо НСН , на міжнародному саміті 2006 року в столиці Білорусі Путін зустрівся з Саакашвілі в темній кімнаті сам-на-сам. Про це Міхеїл Саакашвілі розповів українському журналісту Дмитру Гордону у відеоінтерв’ю, вихід якого у YouTube анонсоване на вечір вівторка, 23 червня.

За словами Саакашвілі, президент Росії під час розмови погрожував розв’язати проти Грузії війну. Путін навіть вчепився нігтями в коліно Саакашвілі, щоб показати, що не жартує, і пізніше стало зрозуміло, що він не жартував, – розповів політик.

Саакашвілі: «Путін вчепився нігтями в моє коліно»: (відео)

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×