Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Проведуть аудит всіх тарифів на місцях: в Офісі президента зробили гучну заяву

Проведуть аудит всіх тарифів на місцях: в Офісі президента зробили гучну заяву

В Офісі президента планують провести повний аудит тарифів в регіонах – на рівні міст і сіл. Таку гучну заяву в ОП зробили сьогодні, 19 січня, ввечері, повідомляє НСН .

Володимир Зеленський призначив відповідальним за вирішення проблеми із завищенням тарифів у регіонах заступника керівника ОП Кирила Тимошенка.

Першочергово перевірка стосуватиметься тарифів на опалення, побутовий газ та користування пасажирським транспортом.

Головними завданнями тарифного аудиту стане:

  • Зіставлення ціноутворення за різні проміжки часу.
  • Отримання роз’яснень від місцевих керівників щодо завищених тарифів.
  • Оцінка тарифної політики загалом.

Враховуючи появу в публічному просторі різних спекулятивних заяв щодо формування тарифів на рівні міст і сіл країни, а також безпідставні спроби окремих представників місцевої влади обґрунтувати перед суспільством додаткове зростання тарифів понад рівень, який уже викликає значні питання з точки зору справедливості, Глава держави доручає заступнику керівника Офісу Президента України Кирилу Тимошенку, відповідальному за регіональну політику, провести повний аудит наявних тарифів у місті Києві та в усіх областях України, зіставити ціноутворення за різні проміжки часу, а також отримати вичерпні роз’яснення від відповідних керівників на місцях щодо завищених тарифів та щодо тарифної політики в цілому. Передусім це стосується саме тарифів на опалення, побутовий газ та користування пасажирським транспортом,

мовиться в заяві Офісу президента.

Зазначається також, що окрему увагу приділять таким специфічним непрозорим «тарифним проектам» окремих очільників міст, як стягнення коштів за евакуацію авто, за користування загальнодоступними частинами громадського простору тощо.

Щоб оперативно отримувати найважливіші новини України і світу, підписуйтесь на наш Телеграм

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×