Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Під Марганцем пройде масштабний фестиваль «Пасіка Сірка» за участю гурту «Скрябін» (відео)

Під Марганцем пройде масштабний фестиваль «Пасіка Сірка» за участю гурту «Скрябін» (відео)

21 вересня в селі Іллінка Томаківського району Марганецька ОТГ відбудеться міжрегіональний етнофестиваль козацьких традицій «Пасіка Сірка». Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення Управління гуманітарної політики Нікопольської міської ради.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, в рамках фестивалю заплановано ряд цікавих заходів, в тому числі виступ гурту «Скрябін».

Початок фестивалю об 11 годині.

Для гостей з 11:00 до 20:00 працюватимуть безкоштовні локації:

  • фото-зони на Байкер-стріт та Вулик-стріт;
  • інтерактиви з самооборони біля козацьких станів;
  • гончарне містечко із проведенням майстер класів;
  • майстер класи верхової їзди для дітей.

Розмаїття козацької кухні за символічну плату порадує гурманів.

Кожен бажаючий матиме можливість придбати ексклюзивну медову продукцію у пасічників Великого Лугу, вироби вжитково-декоративного мистецтва від майстрів та стати власником монети-оберегу з зображенням І.Д.Сірка.

А також ВІДЧУТИ ДУХ СТОЛІТЬ, ставши глядачем реконструкції козацького бою від козаків війська Запорозького Низового «Чортомлицька сотня», козацьких змагань «Лава на лаву», показових виступів вихованців школи бойового мистецтва “СПАС”, а також реконструкції музичного побуту – спадку козацької доби від гурту «Запорозькі Тулумбаси».

Емоцію незабутніх вражень подарує безкоштовна культурна програма від творчих колективів, які несуть культуру Запорозького козацтва, гурти «Rio», «ВЕРТЕП» хедлайнер свята гурт «Скрябін» та національне українське шоу «Люті козаки».

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×