Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Петиція про відставку Зеленського через порушення закону набрала необхідну кількість голосів

Петиція про відставку Зеленського через порушення закону набрала необхідну кількість голосів

Петиція про відставку президента Володимира Зеленського через порушення ним закону набрала необхідну для розгляду кількість голосів. Про це НСН повідомляє з посиланням на Українську правду.

Як стало відомо НСН , автор петиції екснардеп і політтехнолог Віктор Уколов подав її 8 липня, і всього за 10 днів вона набрала достатню кількість голосів.

Станом на 13 годину суботи 18 липня петиція набрала 27 415 голосів із необхідних для розгляду 25 тисяч. А станом на 11:10 19 липня зібрано вже 28 575 голосів.

Дослівно текст петиції: “Ми, що підписалися нижче, закликаємо президента Володимира Зеленського виконати свою передвиборчу обіцянку і подати у відставку з посади президента України через порушення закону!

18 квітня 2019 року у програмі “Право на владу” кандидат у президенти Володимир Зеленський пообіцяв подати у відставку, якщо порушить закон. Цим він обнадіяв і здобув підтримку 73% виборців у другому турі, який пройшов лише через 4 дні після тієї заяви.

7 липня 2020 року президент Володимир Зеленський зізнався, що не задекларував 5,1 млн грн доходів від погашення ОВДП і цим порушив закон “Про запобігання корупції”.

Звертаємося до пана президента із закликом дотримувати слова і подати у відставку, або визнати, що за 4 дні до другого туру 18 квітня 2019 року він збрехав своїм виборцям”.

Передісторія:

18 квітня 2019 року в ефірі програми “Право на владу” на телеканалі “1+1” тодішній кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив: “Якщо я коли-небудь в житті порушу закон, я піду сам”.

7 липня 2020 року Зеленський заявив, що готовий понести покарання, адже торік не задекларував зміни у майновому стані.

Національне агентство з питань запобігання корупції вручило Зеленському два адмінпротоколи про адміністративне правопорушення через недекларування змін у майновому стані й пообіцяло направити матеріали до суду.

Президента України не можна притягнути до відповідальності під час перебування його на посаді.

Петиція про відставку Зеленського через порушення закону набрала необхідну кількість голосів

Раніше ми повідомляли: Кадиров знову вимагає вибачень від Зеленського

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×