Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Під Одесою жахлива ДТП: загинуло 6 людей (фото, відео)

Під Одесою жахлива ДТП: загинуло 6 людей (фото, відео)

Смертельна ДТП сталася сьогодні, 18 липня, вранці на трасі Одеса-Рені поблизу села Саф’яни Ізмаїльського району Одеської області, повідомляє НСН з посиланням на ГУ ДСНС в Одеській області. У результаті аварії загинули шестеро осіб. Ще трьох постраждалих госпіталізовано.

Як стало відомо НСН , серед постраждалих дворічна дитина 2018 року народження, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За попередньою інформацією, ДТП сталася близько 8.00, зіткнулися автомобілі Mitsubishi Outlander і ВАЗ. Місцеві ЗМІ повідомляють, що загинули водій та пасажири автомобілю «ВАЗ», а також дві людини з Mitsubishi.

Пізніше поліція оприлюднила інформацію, що у «ВАЗі» їхали четверо колишніх однокласників. Вони поверталися з відпочинку. Усі четверо 23-рчних хлопців загинули на місці. У Mitsubishi їхала родина з 5 людей. На місці загинули 63-річний водій та його 60-річна дружина.

Рятувальникам довелося скористатися спеціальним обладнанням, щоб дістати загиблих із автомобілів та змити залишки палива з проїжджої частини.

Під Одесою жахлива ДТП: загинуло 6 людей (фото, відео)

Троє постраждалих з Mitsubishi: водій, пасажирка та дитина – мешканці Ізмаїлу. Вони госпіталізовані до Ізмаїльської лікарні. У 35-річного чоловіка стан середньої важкості. Він знаходиться у травматологічному відділенні з діагнозом «забій тазостегнового суглобу». У дворічного хлопчика забій грудної клітини. 34-річна жінка в реанімації, її стан важкий.

Розслідуванням обставин аварії займаються поліцейські. За попередньою інформацією, «ВАЗ» виїхав на зустрічну смугу.

Рух автомобільного транспорту на ділянці дороги ускладнений і контролюється працівниками поліції.

Поліцейські просять водіїв вибирати альтернативний маршрут пересування і враховувати дорожню ситуацію.

Під Одесою жахлива ДТП: загинуло 6 людей (фото, відео)

Раніше ми повідомляли: Неповнолітній хлопець загинув в агрегаті комбайна під час збору картоплі на Дніпропетровщині

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×