Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Найбільшу баржу в історії України будують в Ізмаїлі

Найбільшу баржу в історії України будують в Ізмаїлі

Ізмаїльські підприємства “Дунайсудосервіс” і “Дунайсудоремонт” приступили до будівництва найбільшої баржі в Україні, яка буде знаходиться у Світловодському річковому терміналі. Повідомляє НСН із посиланням на ЦТС, згідно інформації ГО СП “Дунайсудосервіс”.

Розмір майбутньої баржі складе 128 метрів, а вантажопідйомність – шість тисяч тонн. Про це повідомляє ЦТС з посиланням на інформацію ГО СП “Дунайсудосервіс”.

Повідомляється, що будівництво цієї баржі планується закінчити вже у другій половині 2020 року.

“Баржа проєкту D-6000 належить до типу “річка-море” і призначена для перевезення зернових вантажів, для чого буде оснащена люками і відповідними механізмами. Наявність двох трюмів сумарним обсягом 8000 кубометрів дозволить при необхідності перевозити одночасно дві різні партії вантажу”, – пояснюють ізмаїльські суднобудівники.

Найбільшу баржу в історії України будують в Ізмаїлі

Поки ця баржа є найбільшим проєктом українських суднобудівників, на її будівництво піде 1230 тон сталі.

“Після 2-х років роботи пілотного проєкту з 2-ма буксирами та 4 баржами ми зробили новий крок у розвитку нашого річкового флоту – розмістили замовлення на будівництво нової баржі – найбільшою за своїми характеристиками баржі на річках України і, можливо, не тільки в Україні”, – зазначив директор компанії “Гермес-Трейдінг”, співзасновник холдингу “АгроВіста” Юрій Скічко.

Найбільшу баржу в історії України будують в Ізмаїлі

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×