Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Донбасі загинув український військовий, троє поранених (фото)

На Донбасі загинув український військовий, троє поранених (фото)

На Донбасі сьогодні, 23 квітня, загинув український військовий. Про це НСН повідомляє з посиланням на офіційний сайт Львівської обласної державної адміністрації. При цьому в штабі ООС у вечірньому зведенні про загиблого не повідомляється.

Згідно інформації, отриманої НСН на сайті Львівської ОДА, у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил загинув Андрій Альошин, уродженець смт Славське Сколівського району Львівської області.

Андрій Олександрович Альошин народився 28.03.1987 року. Проходив військову службу за контрактом в зоні АТО/ООС у складі 128 окремої гірсько-штурмової бригади.

На Донбасі загинув український військовий, троє поранених (фото)

В штабі ООС повідомляють, що упродовж 23 квітня збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню. Проти наших захисників окупанти застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Українські воїни надали ворогу адекватну відповідь та рішуче припинили його збройну активність.

Переважна більшість обстрілів зафіксована в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”.

По позиціях поблизу Новоселівки-2, Авдіївки, Новотроїцького та двічі біля Старогнатівки російські найманці відкривали вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї.

Оборонців Новомихайлівки ворог двічі обстріляв з гранатометів різних систем, поблизу Павлополя противник застосував великокаліберні кулемети, а по захисниках Мар’їнки вів вогонь з мінометів 82-го калібру.

За допомогою штатного озброєння, українські воїни вчасно припинили злочинні дії окупаційних військ. Ворог отримав гідну відсіч.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” збройні формування Російської Федерації з міномету калібру 82 мм обстріляли позиції Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Оріхове. З автоматичних станкових гранатометів окупанти вели вогонь по позиціях наших захисників біля Новозванівки.

Внаслідок злочинних дій загарбників троє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали поранення. Воїнів оперативно доставлено до військово-медичного закладу та надано належну медичну допомогу.

Підступні обстріли російських найманців не залишились безкарним – з наявного озброєння наші військовослужбовці відкрили прицільний вогонь по позиціях загарбників. Втрати противника уточнюються.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 ситуація залишається стабільною. Режим “ТИША” дотримується.

Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано, в районі проведення операції вживаються усі необхідні заходи щодо недопущення занесення і поширення коронавірусної інфекції у військові колективи зі складу ОС.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

На Донбасі загинув український військовий, троє поранених (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×