Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Донбасі Україну захищає хлопець з ампутованою кінцівкою

На Донбасі Україну захищає хлопець з ампутованою кінцівкою

На Донбасі в рядах українських захисників є воїн, який повернувся на фронт після страшних поранень і пересувається за допомогою протезу. Про нього НСН повідомляє з посиланням на сторінку «Повернись живим».

Згідно інформації, отриманої НСН , Юрій на псевдо Змій 30 березня 2018-го під Волновахою отримав надважке поранення. Мова про повернення в армію не йшла дуже довго – лікарі робили все можливе, щоб він просто вижив. До реанімації київського шпиталю Юру доставили усього в трубочках, підключеним до різноманітних медичних апаратів, але він усміхався!

«Майже два роки лікування у шпиталях України та Німеччини, реабілітація у Латвії і… У грудні минулого року Юра повернувся до своєї 93-тя ОМБр Холодний Яр.

Висока ампутація правої ноги і більш ніж півтора роки в апараті зовнішньої фіксації на лівій нозі – це не причина, щоб сьогодні, з усмішкою долаючи всі труднощі, не захищати Україну від ворога.

Якщо ви побачите Юрка де-небудь, то, мабуть, і не здогадаєтесь, що високий гарний військовий ходить за допомогою протеза. Але просто знайте, що є і такі Люди. І не забувайте дякувати кожному захисникові», – повідомляє фонд «Повернись живим».

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×