Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Донбасі сьогодні загинув військовий, ще один отримав поранення

На Донбасі сьогодні загинув військовий, ще один отримав поранення

Від початку доби 13 серпня станом на 12:00 в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі ворожих провокацій не фіксувалося, але внаслідок відхилення від маршруту підірвалися на невідомому вибуховому пристрої два військовослужбовця. Про це НСН повідомляє з посиланням на щоденне зведення прес-служби Міноборони України.

Як стало відомо НСН , один з бійців загинув, інший отримав поранення. Пораненого воїна оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога.

На місці події працюють робочі групи військової прокуратури та військової служби правопорядку. Усі обставини цієї трагедії наразі з’ясовуються.

Станом на цей час ситуація в районі проведення операції залишається стабільною та цілком контрольованою Українськими військами. Наші оборонці не втрачають пильності та слідкують за діями окупантів, в готовності до миттєвого реагування на будь-які його провокаційні дії.

Як повідомлялося раніше, під час виконання бойового завдання на Донбасі загинув військовослужбовець окремого розвідувального батальйону зі складу Об’єднаних сил. Причиною смерті названо необережне поводження зі зброєю.

На Донбасі сьогодні загинув військовий, ще один отримав поранення 

Раніше ми повідомляли: Доба на Донбасі: ворог «пострілює», запускає безпілотники та риє окопи

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×