Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Дніпропетровщині пенсіонерку вбили і розчленували через борг

На Дніпропетровщині сталася трагедія. 76-річну жінку вбили. Її розчленоване тіло було знайдено у ставку. Про це нам стало відомо з повідомлення прес-служби Національної поліції у Дніпропетровській області.Згідно отриманої нами інформації, фрагменти жіночого

На Дніпропетровщині пенсіонерку вбили і розчленували через борг

На Дніпропетровщині сталася трагедія. 76-річну жінку вбили. Її розчленоване тіло було знайдено у ставку. Про це нам стало відомо з повідомлення прес-служби Національної поліції у Дніпропетровській області.

Згідно отриманої нами інформації, фрагменти жіночого тіла водолази витягнули зі ставка у Металургійному районі міста Кривий Ріг.

Повідомлення про страшну знахідку надійшло до поліції 18 лютого о 10:10. Поліція встановила особу загиблої, а згодом правоохоронці затримали підозрюваного в убивстві. Ним виявився 78-річний місцевий мешканець.

На Дніпропетровщині пенсіонерку вбили і розчленували через борг

Встановлено, що чоловік скоїв злочин через небажання віддавати потерпілій заборговані гроші. Зловмисник вдарив жінку молотком по голові, а потім розчленував тіло на частини та кинув до водойми.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Зараз підозрюваний дає свідчення. Слідчі дії тривають. Встановлюються всі обставини події.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×