Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Дніпропетровщині музрук ґвалтував дитину та знімав все на відео (відео)

На Дніпропетровщині чоловік, який працював з дітьми, розбещував неповнолітніх та знімав порно з ними. Про це нам стало відомо з повідомлень прес-служб Національної поліції та прокуратури у Дніпропетровській області.Згідно отриманої нами інформації,

На Дніпропетровщині музрук ґвалтував дитину та знімав все на відео (відео)

На Дніпропетровщині чоловік, який працював з дітьми, розбещував неповнолітніх та знімав порно з ними. Про це нам стало відомо з повідомлень прес-служб Національної поліції та прокуратури у Дніпропетровській області.

Згідно отриманої нами інформації, працівники кіберполіції в Дніпропетровській області спільно зі слідчими поліції Дніпропетровщини, ювенальними поліцейськими під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, викрили 59-річного чоловіка у створенні протиправного контенту.

Кіберполіція встановила, що фігурант займався створенням дитячої порнографії. Надалі розповсюджував контент в мережі Інтернет за допомогою файлообмінників та спеціалізованих форумів. За це він отримував грошову винагороду.

У ході досудового розслідування встановлено, щодо створення протиправного контенту чоловік залучив малолітню жительку міста Кам’янське.

Фігурант з метою постійної взаємодії з дітьми працевлаштовувався на посади, функціональні обов’язки яких передбачають безпосередній контакт та роботу з дітьми. Останнім часом він працював музичним керівником одного з дитячих художніх колективів міста Кам’янське, неодноразово вчиняв протиправні насильницькі дії сексуального характеру відносно 12-річної дівчинки. Застосовуючи психологічний тиск, чоловік ґвалтував дитину та здійснював відеозйомку порнографічного характеру з метою подальшого збуту.

На Дніпропетровщині музрук ґвалтував дитину та знімав все на відео (відео)

Кіберполіція провела обшуки за місцями мешкання та роботи чоловіка. За результатами вилучено комп’ютерну техніку, роутери, флешносії, жорсткі диски, мобільні телефони, сім-картки, банківські картки та чорнові записи.

Зловмисник раніше не судимий, в поле зору правоохоронців не потрапляв.

Наразі йому повідомлено про підозру скоєнні вказаних кримінальних правопорушень та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 15-ти років ув‘язнення.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×