Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Черкащині чоловік вбив 4-місячного сина

На Черкащині чоловік вбив 4-місячного сина

На Черкащині батько забив до смерті свого чотиримісячного сина. Про це НСН повідомляє, посилаючись на Національну поліцію у Черкаській області.

Кримінальне провадження відкрито за статтею 115 Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування для встановлення всіх обставин цієї події.

9 січня, близько 9 години ранку, до чергової частини Уманського районного управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що в селі Летечівка померла чотиримісячна дитина від тілесних ушкоджень.

Негайно на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що до смерті хлопчика причетний його 28-річний батько. З’ясувалося, що чоловік мав неприязні відносини до сина та були випадки, коли він бив його.

На Черкащині чоловік вбив 4-місячного сина

У скоєному зловмисник зізнався. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом Уманським районним управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. Слідство за даним фактом триває.

Нині вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

Щоб оперативно отримувати найважливіші новини України і світу, підписуйтесь на наш Телеграм

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×