Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Мешканців Марганця попередили про фальсифіковані продукти

Мешканців Марганця попередили про фальсифіковані продукти

Мешканців Марганця попереджають про фальсифіковані продукти харчування, які наявні на ринку. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення на офіційному сайті Марганецької міської ради. Вказана нижче продукція може бути присутня також в торгівельних точках Нікополя і інших населених пунктів України.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, Марганецьке міськрайонне управління Головного управління  Дежпродспоживслужби в Дніпропетровській області  інформує про факт наявності на ринку України підробленої продукції (рибні консерви торгової марки “Аквамарин” ТОВ “Інтерфлот”, виробництва ТОВ “Альфа — Етекс”, а саме: сайра тихоокеанська натуральна, 230 гр (з ключем) дата виробництва 18.01.2019, 18.02.2019, «Товстолобик обсмажений в томатному соусі», 230 гр. дата виробництва 11.03.2019 року з кодом виробника В05.

Разом з цим,  згідно листа ТОВ “Альфа-Етекс”, з 31.12.2018 підприємство припинило договірні відносини з ТОВ “Інтерфлот” щодо виробництва продукції з їх сировини та матеріалів, відповідно рибні консерви ТМ “Аквамарин” з датами виробництва пізніше 31.12.2018,  де зазначений код виробника В05, ТОВ “Альфа-Етекс”, не вироблялись.

Увагу споживачів звертають на те, що  що така продукція є фальсифікатом,  та може становити ймовірну небезпеку для життя.

Марганецьке міськрайонне управління Головного управління  Дежпродспоживслужби в Дніпропетровській області звертається до  операторів ринку, які здійснюють обіг та реалізацію рибних консервів, провести інвентаризацію, та у разі виявлення вищевказаної продукції,  терміново вилучити такий товар з обігу.

Також Марганецьке міськрайонне управління Головного управління  Дежпродспоживслужби в Дніпропетровській області  інформує про встановлення невідповідності масла солодковершкового «Селянське» 72,5% жиру (партія №10 від 09.09.19, партія № 12 від 09.09.19, партія №13 від 09.09.19, партія №15 від 09.09.19, партія №28 від 12.09.19), виробництва ПАТ «Веселинівський завод» СМЗ (Миколаївська область смт. Веселинове, вул. Будівельників,30)

Така продукція також не відповідає законодавству про харчові продукти  та може становити ймовірну небезпеку для життя.

Марганецьке міськрайонне управління Головного управління  Дежпродспоживслужби в Дніпропетровській області звертається до  операторів ринку, які здійснюють обіг та реалізацію масла солодковершкового «Селянське» 72,5%  виробництва ПАТ «Веселинівський завод» СМЗ (Миколаївська область смт. Веселинове, вул. Будівельників,30), провести інвентаризацію, та у разі виявлення вищевказаної продукції,  терміново вилучити такий товар з обігу.

Раніше Nikopolnews неодноразово повідомляв про фальсифіковані продукти, виявлені в супермаркетах на Дніпропетровщині. Прочитати про це можна ТУТ і ТУТ.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×