Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Лоукостер відкриває продаж квитків із Запоріжжя на 4 напрями: вартість

Лоукостер відкриває продаж квитків із Запоріжжя на 4 напрями: вартість

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines відкриває продаж квитків на рейси із Запоріжжя до Батумі (Грузія), Бургаса (Болгарія), Ларнаки (Кіпр) та Ріміні (Італія). Про це NikopolNews дізнався з повідомлення на сайті Укрінформ, який посилається на прес-службу авіакомпанії.

"SkyUp Airlines оголошує початок продажу квитків на рейси із Запоріжжя до Ріміні, Ларнаки, Батумі та Бургаса. Нові регулярні рейси на літні напрямки буде відкрито в рамках розширення нашої польотної програми з регіонів", – йдеться у повідомленні.

Рейси до Батумі виконуватимуть з 2 червня 2020 року щовівторка і щоп’ятниці, вартість квитка без багажу – від 1 653 грн. Також з 2 червня запустять рейс до Бургаса і виконуватиметься він по вівторках, вартість квитка без багажу – від 1 605 грн.

Також авіасполучення Запоріжжя-Ріміні відкриють з 1 червня і рейси здійснюватимуть по понеділках, вартість квитка без багажу – від 1 893 грн.

Перший рейс Запоріжжя-Ларнака виконають 27 травня і здійснюватиметься по середах, вартість квитка без багажу – від 1 605 грн.

З 5 грудня на сайті компанії квитки можна бронювати.

SkyUp Airlines – український авіаперевізник, який виконує чартерні та регулярні перевезення за лоукост-моделлю. Створений в червні 2017 року. Перший політ здійснив 21 травня 2018 року. 30 травня 2018 року Державіаслужба України задовольнила прохання SkyUp Airlines на право реалізації польотів за 55 напрямками. Парк авіакомпанії складається з шести середньомагістральних суден типу Boeing 737-800 NG (189 місць); двох середньомагістральних Boeing 737-700 NG (149 місць); одного середньомагістрального літака Boeing 737-900 ER (215 місць).

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×