Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Фотодокази російської РІК “Вагнер” у Лівії

Фотодокази російської РІК "Вагнер" у Лівії

Російська Федерація не припиняє приховано перенаправлювати військову техніку й обладнання в Лівію у вигляді підрозділів ПВК “Вагнер” з метою проведення там військових операцій та дестабілізації обстановки в регіоні.

Про це повідомляє НСН з активним лінком на першоджерело. Про це стало відомо в П’ятницю. 

“Росія продовжує відігравати деструктивну роль у Лівії шляхом постачання озброєння для угруповання “Вагнер”, – заявив командувач операцій АФРИКОМу генерал морської піхоти Бредфорд Герінг.

У цьому контексті наведені знімки аерофотозйомки, надані американським командуванням в Африці, на яких зображені літаки Су-24, Іл-76, системи ППО “Панцир”, важкі бронеавтомобілі “Тигр”, іншу бронетехніку та особовий склад, що належать російському угрупованню “Вагнер”.

Як підкреслив генерал Герінг, “ці зображення відображають масштабну участь Росії” у ситуації в Лівії. Він наголосив, “тип і обсяги наявної техніки демонструють тверді наміри (РФ – ред.) проводити наступальні бойові дії, а не надавати гуманітарну допомогу, та вказують, що Міноборони Росії підтримує ці операції”.

Як підкреслили в оборонному відомстві США, це доводить, що Російська Федерація продовжує порушувати Резолюцію Ради Безпеки ООН 1970 шляхом активного постачання військової техніки та бойовиків на передові лінії конфлікту в Лівії.

Нагадаємо, раніше командування США в Африці AFRICOM надало докази, що російська ПВК “Вагнер” здійснює мінування лівійської столиці Триполі.

Фотодокази російської РІК "Вагнер" у Лівії

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×