Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Колаборація KFC та Crocs: створено взуття з ароматом смаженої курки (фото)

Колаборація KFC та Crocs: створено взуття з ароматом смаженої курки (фото)

Американська мережа ресторанів фастфуду KFC і виробник взуття Crocs створили колаборацію у вигляді колекції літніх черевиків. Про це НСН дізналася з повідомлення Укрінформ.

Незвичність лімітованої колекції полягає в тому, що взуття KFC X Crocs Bucket Clog має принт зі смаженою куркою, яку продають у ресторанах фастфуду.

Крім того, черевики прикрашає ароматизований декор, що нагадує смажені курячі ніжки. Обіцяють, що аромат смаженої курки буде довго зберігатися у літню спеку.

Взуття надійде у продаж цієї весни. Вартість пари складе $59,99.

Читайте ще: Антитоп подарунків до Дня святого Валентина: що не слід дарувати

Довідково: Kentucky Fried Chicken (KFC) — американська мережа ресторанів швидкого харчування, що спеціалізуються на стравах із курятини. Заснована в 1952 Гарландом Сандерсом. З 1997 мережа належить великій ресторанній компанії «Yum! Brands». Нині мережа KFC представлена ​​у 110 країнах світу — це більше 16 000 точок, в яких щодня обслуговуються близько 12 000 000 клієнтів. Головний офіс знаходиться в Луїсвіллі, штат Кентуккі. В Україні мережа почала функціонувати з 20 грудня 2012 року.

Crocs — американська компанія, що базується в Niwot, Колорадо, займається дистрибуцією і виготовленням взуття. Crocs був заснований Ліндоном «Герцогом» Хансоном і Джорджем Бедекером-молодшим. Взуття спочатку було розроблене як взуття для катання на човнах. Перша модель випущена Crocs, The Beach, була представлена ​​у 2002 році на Бот-шоу в Форт-Лодердейл у Флориді. З того часу було продано 300 мільйонів пар взуття.

Колаборація KFC та Crocs: створено взуття з ароматом смаженої курки (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×