Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Хабарництво в поліції Марганця: прокуратура здійснює процесуальне керівництво у справі

Як повідомляв раніше NikopolNews , у Марганці заступник начальника відділення поліції підозрюється в одержанні 1500 доларів США неправомірної вигоди. У приміщенні відділення проводились обшуки.Згідно інформації, отриманої NikopolNews, прокуратурою

Хабарництво в поліції Марганця: прокуратура здійснює процесуальне керівництво у справі

Як повідомляв раніше NikopolNews , у Марганці заступник начальника відділення поліції підозрюється в одержанні 1500 доларів США неправомірної вигоди. У приміщенні відділення проводились обшуки.

Згідно інформації, отриманої NikopolNews, прокуратурою Дніпропетровської області здійснюється процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вимагання неправомірної вигоди заступником начальника Марганецького відділення поліції Нікопольського ВП ГУ НП в Дніпропетровській області (ч.3 ст.368 КК України).

За версією слідства, вказана особа вимагала неправомірну вигоду у сумі 1500 доларів США від мешканки міста Марганець за повернення належного їй автомобіля, який було протиправно вилучено працівниками поліції.

У ході досудового розслідування було задокументовано факт протиправних дій з боку заступника начальника Марганецького відділення поліції Нікопольського ВП ГУ НП в Дніпропетровській області, а саме вимагання неправомірної вигоди за вчинення в інтересах особи дій, з використанням службового становища.

18.12.2019   слідчими територіального управління ДБР, розташованого у місті Полтаві, та працівниками прокуратури області останнього  повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

Прокуратура нагадує: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Раніше ми повідомляли про те, що в Марганці піймали крадія на місці злочину — він пробрався до крамниці і встиг поцупити жіночу сумку та гроші

Автор: Екатерина Андрус

Автор: Администратор

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×