Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Депутата від «Слуги народу» побили на заправці до втрати свідомості

Депутата від «Слуги народу» побили на заправці до втрати свідомості

На автозаправці біля села Заричаны на Житомирщині депутата Юрія Заславського («Слуга народу») побив невідомий в результаті «побутового конфлікту». Про це  НСН повідомляє з посиланням на Громадське.

Як стало відомо НСН , факт побиття підтвердила заступник голови фракції Євгенія Кравчук в коментарі Громадському.

«Так, дійсно стався такий інцидент. Відбулася словесна перепалка у черзі на заправці. І на вулиці до Юрія підійшов чоловік і наніс кілька ударів»,

– розповіла вона.

За її словами, Заславський не знає нападника і бійка схожа на «побутовий конфлікт». Кравчук додала, що депутат написав заяву в поліцію. При цьому сам Заславський ніяк не коментує бійку. Сьогодні на своїй сторінці в Facebook він тільки запостив відео з візиту президента Володимира Зеленського в Хмельницьку область і привітання з Трійцею. Також не коментували інцидент і в поліції Житомирської області.

Першим про бійку повідомили житомирські ЗМІ. Інцидент стався ще 5 червня. Під час бійки Заславський нібито впав і втратив свідомість. При цьому від госпіталізації він відмовився, хоча отримав направлення на проходження судово-медичної експертизи за місцем проживання.

Депутата від «Слуги народу» побили на заправці до втрати свідомості

За інформацією сайту Верховної ради, Юрій Іванович Заславський, 1982 року народження, є членом депутатської фракції ПП «Слуга народу», директор ТОВ «Макрус ЛТД», проживає в м. Хмельницькому.

Раніше ми повідомляли: На Київщині двоє підлітків 11 і 15 років викрали фуру

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×