Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Чорнобильська зона горить. Залучена авіація та біля 100 рятівників

Чорнобильська зона горить. Залучена авіація та біля 100 рятівників

У зоні відчуження Чорнобильської АЕС виникла верхова лісова пожежа на площі 20 гектарів, на допомогу вогнеборцям направлено авіацію.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, передає НСН.

“4 квітня о 13:22 до ДСНС надійшла інформація, що в Зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення поблизу с. Володимирівка Котовського лісництва виникла верхова лісова пожежа на площі 20 га. О 14:30 та о 14:53 два літаки АН-32П ДСНС вилетіли з м. Ніжин для гасіння пожежі у Зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення. О 15:33 до місця пожежі вилетів гелікоптер ДСНС МІ-8”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, усього до гасіння пожежі залучено понад 90 вогнеборців та 18 одиниць техніки, з них від ДСНС 40 рятувальників та 8 одиниць техніки. Працює авіація.

“Додатково до місця пожежі слідують 9 одиниць техніки та 40 рятувальників.Створено резерв сил і засобів ДСНС”, – додають у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що гасіння пожежі ускладнюється підвищеним радіаційним фоном на окремих ділянках горіння. Загрози населеним пунктам немає.

Чорнобильська зона горить. Залучена авіація та біля 100 рятівників

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×