Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Бойовики не випускають людей з ОРДЛО на підконтрольну Україні територію

Бойовики не випускають людей з ОРДЛО на підконтрольну Україні територію

Члени незаконних збройних формувань Донбасу нікого не пропускають на територію України, яка контролюється Києвом. Крім того, сепаратистами обмежується в’їзд на окуповані території представників міжнародних організацій. Про це НСН повідомляє з посиланням на businessua.com.

Як стало відомо НСН , більш детально про це в ефірі програми Свобода слова Савіка Шустера заявив глава Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Резніков Олександр.

Згідно з його словами, гуманітарні організації також звертаються за допомогою до українського уряду з проханням доставити вантажі на окуповані території. Резніков також відзначив:

«Кожен день патрулі ОБСЄ не можуть потрапити через КПВВ на окуповані території, тому що окупаційні режими через все КПВВ в Донецькій і Луганській області не пропускають нікого. Ми отримуємо багато звернень, люди хочуть потрапити в Україну, але не можуть, тому що їх не пропускають окупаційні режими».

Бойовики не випускають людей з ОРДЛО на підконтрольну Україні територію

В цей же час відзначається, що українська сторона в повній мірі не припиняла пропуск через КПВВ і пропускає громадян з гуманітарної потреби.

Раніше ми повідомляли: Стало відомо, скільки українців погодились би переїхати до РФ

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×